Publicerad den

Så fräschar du upp din kennel

Som kennelägare har du en hel del att tänka på, inte minst när det gäller den dagliga driften och underhållet. Då är det lätt att din egen bostad blir eftersatt. Det finns inte heller så mycket tid eller resurser att lägga på att pynta med vackra saker eller dyr inredning där hundarna vistas. Det finns dock en del du kan göra för en billig peng.

Alla som sysslar med hunduppfödning eller driver någon form av kennelverksamhet känner till att det kostar en hel del att inreda individuella hundboxar samt se till att det finns säkra rastytor. De kennlar som dessutom erbjuder hundschamponering och pälsvård eller hundkurser har ännu mer att tänka på. Hos familjetapeter.se kan du som kennelägare hitta tapeter till din verksamhet. Här hittar du stilrena tapeter till din hall och det finns möjlighet att fräscha upp där det behövs utan att du måste tömma bankkontot.

Underlätta din och hundarnas vardag

Det kan låta oviktigt, men faktum är att även de små detaljerna räknas. Om du dagligen befinner dig i en miljö där du inte trivs kan det påverka dig och din omgivning negativt. När du driver en kennel arbetar du ofta dygnet runt och därför spelar det roll vilken atmosfär du vistas i. Detsamma gäller för hundarna som vistas hos dig. Du kan enkelt pigga upp stämningen med ljusa och fräscha tapeter. Varför inte satsa på hundmotiv när du ändå är i farten? På detta sätt kan du rusta upp för en billig peng och hitta tapeter till din hall där ägarna lämnar hundarna på morgonen och i andra gemensamma utrymmen.

Det är också en god idé att anpassa inredningen efter hundarnas behov i så stor utsträckning som möjligt. För att hundarna ska få en så berikande vardag som möjligt på din kennel är det viktigt att satsa på stimulerande aktiviteter och gott om rörelse.